Tudja, mi a különbség a hagyományos és az ipari csőbilincsek között?

"A csőbilincs az csőbilincs" - vagy mégsem?! 

rozsdamentes csőbilincsA régi, jól ismert, horganyzott csőbilincsek, amelyek az általános fűtés, a gáz és vízvezetékcsövek rögzítéséhez tökéletesen alkalmasak, a legtöbb épületgépészeti szaküzletben, kedvező árakon és viszonylag könnyen beszerezhetők. 

Az olyan iparágakban azonban, mint pl. az élelmiszer-, a vegy- illetve az energiaipar, ahol a kiélezett elvárások között nem csak a nagy teherbírás, és a széles méretskála, hanem a rozsdamentesség is kötelező érvényű kritérium, a hagyományos csőbilincsek már szóba se jöhetnek.

Ilyen helyekre extrém teherbírású, rozsdamentes csőbilincsek kellenek nagy méret- és fajtaválasztékban. Ezek viszont - mondjuk ki őszintén - nem tartoznak a hétköznapi cikkek közé. Próbált már ilyesmit beszerezni? Ha igen, tudja, hogy ilyesmit sehol sem vesznek le a polcról...Cégünk, a 30 éves Menet-Trend Kft. az ipari rozsdamentes és saválló kötőelemek orzágos elismertségnek örvendő specialistája, ezért érdemes az ilyen áruk beszerzését nálunk kezdenie. 

A nálunk kapható speciális NONOX A2 csőbilincsek nem csak 1,8-1,9 mm lemezvastagságú rozsdamentes acélból készülnek, hanem még merevítő bordák is tovább növelik azok terhelhetőségét. Gondolta volna, hogy egy ilyen ipari csőbilincs akár 150 kg terhelést is elbír? Erre azért van szükség, mert egyes vastagfalú, nagynyomású csövek méterenként a 20 kg tömeget is elérhetik, és akkor még nem beszéltünk a rezonanciáról.  

Ezeknek a spéci, nagy teherbírású, erősített, rozsdamentes, ipari csőbilincseknek kivételesen kedvező áruk van nálunk!

Válogasson bátran NONOX csőbilincseink közül rozsdamentes (A2) és saválló (A4) anyagminőségben!

NONOX csőbilincseink elérhetők sima és gumibetétes változatban, többféle méretben is:


  • gumibetétesben átmérő 15-18 mm-től átmérő 159-163 mm-ig,

  • gumibetét nélküliben pedig átmérő 15-18 mm-től akár átmérő 199-212 mm méretig.

További információ, rendelés a +36 1 453-70-60 -as telefonszámon!